www.aqualex.dk/hasleskole

Hasle Skole
Besøg hjemmesiden ved at klikke på banneret (åbner nyt vindue).

Opload: 2006

Sådan er den lavet

Denne hjemmeside er hovedsageligt lavet i NotePad, OG med eksternt stylesheet (CSS). Opbygningen af indholdsfelterne er lavet uden tabeller, men udelukkende genereret af "div-bokse" formateret i CSS´en - nøjagtig som denne hjemmeside.

Formål

Hjemmesiden har egentligt ikke nogen særlig værdi for den store brede befolkning, og skal mere ses som et slags samlingspunkt for en skoleklasse fra en svunden tid.

 Den bruges hovedsageligt til oplysninger om kommende arrangementer for klassen, og så kan man dvæle lidt i nostalgien i galleriet (eller man kan more sig over f.eks. brillestørrelsen eller datidens hårmode).

Indhold

/hasleskole indeholder links til f.eks. Hasle Skole´s hjemmeside, samt links til lokalhistorisk arkiv, hvor man kan finde tekster og billeder fra Hasle - også om skolen.

Man kan oprette en person-profil, sende billeder til galleriet, skrive en sjov historie, og skrive til en gæstebog. Derudover er der en mail-liste, hvis man vil skrive en hilsen til hinanden.

Ellers...

 - må man sige, at besøgsaktiviteten hovedsageligt ligger omkring tidspunkterne op til et arrangement, som (næsten) altid løber af stabelen lørdag i uge 38.

powered by FreeFind

Læs også om: