www.aqualex.dk - Det Akvaristiske Leksikon

aqualex.dk - Det Akvaristiske Leksikon
Besøg hjemmesiden ved at klikke på banneret (åbner nyt vindue).

Opload: 2005

Sådan er den lavet

www.aqualex.dk er min allerførste hjemmeside, som er lavet med en håbløs gammel web-teknologi - ikke mindre..! Den er lavet i FrontPage, hvilket også er et udemærket WYSIWYG-program, men men men - den er også lavet i frames/rammer - og uden eksternt stylesheet...

Jeg har også lavet den uden nogen som helst form for grundlæggende viden omkring web-produktion - altså ved hjælp af learning-by-doing-metoden, hvilket gør at der i visse tilfælde kan opstå nogle uheldige situationer.

Jeg vil ikke komme nærmere ind på teknologien, da de som véd noget om web-produktion, udmærket kender til ulemperne ved at lave en hjemmeside i frames uden stylesheet. Ligeledes vil det for de som ikke kender til det, stå som det rene volapyk..!

Hjemmesidens formål

aqualex.dk er udelukkende tænkt som et slags opslagsværk for akvarister - ny som gammel. Ideen er kommet af, at jeg ikke kunne finde et sådan websted på dansk.

aqualex.dk indeholder kun leksikalske emner, og har derfor ingen egentlige artikler. Den skal betragtes som et stykke værktøj, hvor man kan få noget kort og præcist at vide om dette og hint, indenfor akvariehobbyen.

Forfattere/skribenter

Da det er et enormt arbejde at lave et leksikon, som sikkert aldrig bliver færdigt, har jeg allieret mig med nogle af de førende skribenter i akvariehobbyen, nemlig:

Andersen. Poul H.

Larsen. Erik Lind

Thorup. Jesper

Disse glødende akvarister har bidraget en hel del til hjemmesiden, hvilket jeg er yderst taknemlig for. At de så til tider giver mig (flere) grå hår på hovedet, når der pludselig kommer måneders arbejde dumpende i mailboksen, må jeg så forsøge at leve med - eller begynde at farve mit hår...

Bliver aldrig færdig...

aqualex.dk bliver aldrig færdig, da emnet er enormt - dertil skal lægges, at jeg lige pt sidder og nørkler med en omlægning af sitet, således at skribenterne SELV kan lægge deres indlæg direkte ind på hjemmesiden.

OG - så jeg håber da også på, at jeg kan overtale én og anden til at overtage projektet, når jeg engang ikke er her mere - men der skulle meget gerne være mange år til...

powered by FreeFind

Læs også om: