www.danskakvarieunion.dk

Dansk Akvarie Union
Besøg hjemmesiden ved at klikke på banneret (åbner nyt vindue).

Opload: 2007

Sådan var den lavet

Denne hjemmeside var hovedsageligt lavet i NotePad, OG med eksternt stylesheet (CSS). Opbygningen af indholdsfelterne var lavet uden tabeller, men udelukkende genereret af "div-bokse" formateret i CSS´en - nøjagtig som denne hjemmeside.

Hjemmesiden var også min første snusen til php-teknologien, og erfaringerne herfra dannede grundlag for den nye aqualex.dk.

Dog var det således at produktionen af hjemmesiden var delt op, således at jeg stod for lay-out og design, og Rasmus Hurup Hansen (daværende formand) stod for teknologien. Jeg havde så rig mulighed for at kikke ham over skulderen :o)

Sådan er den lavet:

Tjaeh - den blev jo hacket med spam-mail til formål, så den oprindelige hjemmeside blev slettet, og en ny blev lavet i Joomla.

Den virker jo upåklageligt, og designet blev beholdt, selvom det tog timer....

Formål:

Hjemmesiden er et uundværligt stykke værktøj for de akvarieforeninger, som søger oplysninger om dette og hint. Ligeledes skal den også bruges som et slags visitkort til de foreninger som endnu ikke har besluttet sig for at være med i unionen.

Indhold:

Det ville føre for vidt at skrive om alt indholdet på www.danskakvarieunion.dk
- det er meget bedre at du klikker på banneret, og får indblik i de mange kategorier der er.

Ellers...

 - er hjemmesiden meget interaktiv, da foreningerne og kredsene selv har og opdaterer oplysninger fra deres "egen verden".

Ååh jow - det er mig som er webslave på siden :o)

powered by FreeFind

Læs også om: