Alt om hva´ jeg går og laver - og har lavet..!

Her i denne sektion nærmest blotter jeg mit privatliv - ikke for at prale af hvad jeg har afstedkommet igennem tiderne - næh, det skal nærmere ses i lyset af skriveglæde og lysten til at viderebringe erfaringer og oplevelser, således at denne hjemmeside også får et tabloid præg...

Mine Akvarier

Fotos og beskrivelser (nogle endda meget uddybende) af de akvarier, som jeg i det daglige går og dypper mine hænder/arme i. Rækken af akvarier går fra 4,6 liter til 200 liter - nogle af dem er igangværende mens andre nærmest er "arkivistiske"...

Se mine akvarier

Mine artslister

Her kan du se hvilke levende væsener jeg går og bruger min tid på.

Se mine artslister

Medlemskaber

Jeg går ikke bare rundt herhjemme og dyrker åndelig indavl på mig selv - næh nej, jeg betaler skam klækkelige kontingenter, for at komme lidt ud og få nye indput.

Det er jeg medlem af

Mine memoirer

Jeg har efterhånden oplevet en hel del i mit akvaristiske liv. I denne afdeling af ALT OM MIG fortælles om de mange sjove og fantastiske oplevelser, som akvariehobbyen har givet mig.

Mine memoirer

Curriculum vitae

Et CV over mine akvaristiske eskapader i den organiserede del af akvariehobbyen.

CV´et

Hjemmesider

Også en slags CV - eller nærmere en referenceliste - over de hjemmesider som jeg har lavet og bestyrer. Ikke alle er om akvarier, selvom det er flertallet.

Hjemmesider jeg har lavet

powered by FreeFind