guppyklubben.dk

Her er en klub hvor der er plads til alle de forskellige måder man holder guppyer på, og hvor alle med en ærlig interesse i guppyer og guppyopdræt kan blive medlem.

copyright Villads Skrydstrup

© Villads Skrydstrup - guppyklubben.dk

guppyklubben.dk er en landsdækkende klub hvor næsten al aktivitet foregår gennem det store cyberspace via klubbens hjemmeside, og ikke mindst dets forum.

Her kan alle med en ærlig interesse i guppyer og ikke mindst guppyopdræt blive medlem, og vi er medlem af denne klub fordi vi bla. får lov at diskutere om alt der vedrører guppy´erne - det være sig lige fra de som lige har indkøbt sine første guppy´er, til de som skaber flotte rene stammer udfra genetikkens spændende verden.

guppyklubben.dk blev startet i 2010 af de herrer, Villads Skrydstrup, Allan Feldt og Thomas Lund Jensen.

Klubben har haft en stille periode, men et kik i arkiverne viser en stor medlemskare fra fordoms tid. Klubben er på vej op igen, og der en øgende aktivitet på forum´et - ikke så´n liplusli, men stille og sikkert.

Jeg er LIGE blevet medlem (14. juli 2013), og har meldt mig til at tage en bestyrelsespost, og bruge noget af min sparsomme tid på lidt PR for klubben.

Men har du bejlet lidt til tanken om at holde guppy´er - så´n lidt "for alvor" - eller kunne du godt tænke dig at vide noget mere om dine guppy´er, skulle du tage et smut forbi hjemmesiden - det kan du gøre ved at klikke på banneret.

guppyklubben.dk

powered by FreeFind